Янош Держи
János Derzsi

Дата рождения: 20 апреля, 1954 • Овен • 65 лет
Место рождения: Nyírábrány, Hungary

Комментарии (0)

Добавить комментарий

Фильмография

Актер
Белый Бог (2014)
Fehér Isten
Туринская лошадь (2010)
A Torinói ló
Человек из Лондона (2007)
A Londoni férfi
Неделя в Пеште и Буде (2003)
Egy hét Pesten és Budán
Контроль (2003)
Kontroll
Человек-мост (2002)
A hídember
Искушения (2002)
Kísértések
Тлеющая сигарета (2001)
Hamvadó cigarettavég
Гармонии Веркмейстера (2000)
Werckmeister harmóniák
Гламур (1999)
Glamour
Зима у черта на куличках (1999)
Egy tél az Isten háta mögött
Сатанинское танго (1994)
Sátántangó